News.ua


У Південному Судані загинув журналіст, який висвітлював війну на Донбасі

Август 27
20:30 2017

У Південному Судані загинув журналіст, який висвітлював війну на Донбасі
Напередодні, 26 серпня, на території Південного Судану журналіст із США Крістофер Аллен разом з іншими 18 людьми загинули у зв’язку зі збройним зіткненням між військами уряду і повстанцями. Про це передає replyua.net з посиланням на Reuters. Відомо, що 26-річного Аллена, який був співробітником різних інформаційними агентствами, вбили під час важких боїв в місті Кая.
По закінченню бою поруч з оборонною позицією заколотників було знайдено 16 тіл, у тому числі тіло білого чоловіка, зазначив представник армії Південного Судану. При цьому він додав, що внаслідок зіткнення загинули також троє бійців урядових військ. Аллег був представником повстанських військ разом з двома іншими журналістами останні сім днів. «Ми передаємо слова щирого співчуття його родині. Він прибув сюди для того, щоб розповісти нашу історію, — сказав один з повстанців. Крім того, за словами бунтівника, американський журналіст був у безпосередньому місці проведення і носив куртку з написом «PRESS». Американський уряд поки що не прокоментував цей випадок.
Зазначимо, що три роки тому Аллен знаходився у відрядженні на Донбасі. Він був одним з перших журналістів з інших країн, які відвідали місце катастрофи малазійського «Боїнга», а ще готував репортажі, перебуваючи поруч з бійцями батальйону «Донбас».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Громади Запорізької області передали військовим на фронт 500 дронів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua