News.ua


У МВФ вимагають скасувати «комуналку в розстрочку»

Март 04
19:12 2017

У МВФ вимагають скасувати "комуналку в розстрочку"
Міжнародний валютний фонд виступає за ліквідацію можливості платити в розстрочку за комунальні послуги громадянам України, які не отримують субсидії. Про це зазначається у проекті меморандуму України та МВФ, який було оприлюднено в українських ЗМІ, передає replyua.net.
У повідомленні вказується що Міжнародний валютний фонд вимагає до кінця березня поточного року скасувати норму, за якою громадяни України, які не отримують субсидії, можуть протягом 12 місяців без комісій та переплат розраховуватися за комунальні послуги шляхом так званої розстрочки. У МВФ обурені такими обставинами, які складаються в Україні, що люди фактично купують комунальні послуги у кредит.
Однак на сьогоднішній день даний пункт залишається неузгоджений між двома сторонами. Також, згідно з меморандумом, Міжнародний валютний фонд хоче, щоб українська влада знизила норми споживання на індивідуальному опаленні близько на 19%. Також потрібно скоротити норму використання електричної енергії для обігріву з 65 до 51 кВт на годину за 1 квадратний метр. Даний пункт українська сторона виконала, але частково. Було зменшено норму використання газу для опалення 1 кубометра площі з 5.5 до 5.0 кубів.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В новій версії операційної системи Windows 11 зʼявляться корисні функції: які саме

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua