News.ua


У Кремля звинуватили НАТО у прославленні прибічників нацизму

Июль 13
09:35 2017

У Кремля звинуватили НАТО у прославленні прибічників нацизму
Російська Федерація жорстко розкритикувала нове відео НАТО, в якому Північноатлантичний альянс представив героями борців з радянською владою в країнах Прибалтики. Про це інформує replyua.net. «Чергова ганебна спроба переписати історію і прославити безславних колишніх бійців СС і націоналістів на догоду сьогоднішній політичній інтерпретації. НАТО пропонує ще одне практичне керівництво по сіяних нетерпимості і войовничості в їх кращому вигляді», — написало постпредство Росії при НАТО в Twitter.
Варто зазначити, що «Лісові брати» в 1944-1953 роках активно боролися з радянською владою на території країн Балтії і, як затверджувати в Росії, багато з них воювали в рядах місцевих батальйонів СС.
У середу, 11 липня, НАТО розмістив в Інтернеті восьмихвилинний документально-ігровий відеоролик, в якому «лісові брати» представлені героями, які боролися за незалежність своїх країн від Радянського Союзу і користувалися широкою підтримкою цивільного населення, що бажає відновити державність. Автори відео також відзначають, що дух «лісових братів» живе в сучасних спецпідрозділах збройних сил трьох прибалтійських країн.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сем Альтман інвестував в «зелений» стартап з енергетики для датацентрів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua