News.ua


У Китаї заявили про припинення співпраці з КНДР

Июль 09
17:17 2017

У Китаї заявили про припинення співпраці з КНДР
Керівник Центру міжнародного співробітництва з питань безпеки Міністерства оборони КНР Чжоу Бо в інтерв'ю телеканалу Channel New Asia заявив, що Китай припинив контакти з КНДР по військовій лінії. Про це інформує replyua.net.
«Раніше у нас було багато контактів і обмінів. У нас з ними зараз немає контакту. Я думаю, що це відображає свого роду зміна в наших відносинах з причин, відомим всім», — заявив Чжоу Бо. Він зазначив, що Китай зараз проявляє солідарність з «міжнародним співтовариством» щодо дотримання резолюцій ООН. Чжоу Бо підкреслив, що Китай допомагає США і КНДР налагодити двосторонній контакт.
В той же самий час, за словами Чжоу Бо, Пекін не раз заявляв Пхеньяну, що в інтересах Північної Кореї почати денуклеаризацію країни. Однак ситуація, на думку Чжоу Бо, здається «занадто хаотичною», в тому числі через розміщення в Південній Кореї протиракетних комплексів THAAD і ракетних випробувань КНДР. Він також висловив надію, що в кінцевому підсумку Китай спільно з іншими країнами зможуть знайти рішення з північнокорейського питання. Нагадаємо, що 4 липня Північна Корея запустила балістичну ракету в бік Японії. Ракета впала в особливій економічній зоні Японії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ШІ у 10 разів пришвидшив розробку ліків від хвороби Паркінсона

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua