News.ua


У Каннах проходить 70 ювілейний кінофестиваль

Май 20
13:27 2017

У Каннах проходить 70 ювілейний кінофестиваль
У Каннах, на Лазурному березі Франції, стартував ювілейний 70-й щорічний кінофестиваль, який вважається одним з найпрестижніших в світі. Як передає replyua.net з посиланням на Deutsche Welle, відкриття заходу відбулося у традиційно урочистій обстановці, включаючи парад зірок, дефілювали по червоній доріжці перед захопленим поглядом численних шанувальників і нескінченними спалахами фотоапаратів папарацці.
У поточному році Каннський фестиваль проходить з 17 по 28 травня у відомому далеко за межами Франції Палаці фестивалів і конгресів, розташованому на набережній Круазет. Журналісти вже вибрали «некоронований королеву» заходи — їй стала Ніколь Кідман, яка в свої 49 років переживає пік слави. А на цьогорічному фестивалі вона представляє відразу чотири нових проекти.
Безумовно, не залишаться без пильної уваги і такі зірки європейського та світового кіно, як Ізабель Юппер, Софія Коппола, Джуліанна Мур, Крістен Стюарт, Хоакін Фенікс і багато інших. Перемогу, на думку експертів і букмекерів, з найбільшою часткою ймовірності може здобути картина «Лагідна», знята українським режисером Сергієм Лозницею, екранізувати однойменний розповідь Федора Достоєвського.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Когда Маковея или Медовый Спас в Украине в 2024 году — ответ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua