News.ua


У Канаді почали збір підписів за посилення санкцій проти Росії

Июль 25
00:44 2017

У Канаді почали збір підписів за посилення санкцій проти Росії
Представники федерального парламенту Канади почали збір підписів за петицію, яка звертається до уряду з закликом щодо розширення санкційних обмежень проти Російської Федерації, інформує replyua.net з посиланням на Укрінформ.
Автори петиції просять парламентарів звернути увагу на те, що російський уряд систематично порушує права людини як усередині країни, так і за ї межами, а також Москва продовжує вести пропагандистську війну проти країн Північноатлантичного альянсу. Наразі петицію підтримали окремі представники парламенту, зокрема, депутат від партії консерваторів Том Кміц. В разі, якщо до 16 серпня, петиція зможе набрати необхідну кількість голосів підтримки, її можна буде винести на обговорення до сесійної зали парламенту і тоді канадський уряд буде зобов’язаний надати письмову відповідь з цього приводу протягом наступних 45 днів.
Нагадаємо, раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що офіційний Берлін звернувся з закликом до Брюсселю, аби Євросоюз посилив санкції проти РФ в зв’язку з ситуацією з так званими кримськими газовими турбінами.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Интроверты: ТОП-4 знака зодиака, которые любят одиночество

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua