News.ua


У Bellingcat представили докладну доповідь про катастрофу МН17

Июль 17
11:28 2017

У Bellingcat представили докладну доповідь про катастрофу МН17
Міжнародна волонтерська група Bellingcat назвала ЗРК Бук №332 збройних сил Російської Федерації «єдиним правдоподібним кандидатом» на роль установки, яка збила Boeing рейсу MH17. Як інформує replyua.net з посиланням на Ліга, про це йдеться в доповіді групи третьої річниці трагедії, який опублікований сьогодні. Доповідь експертно-журналістської групи Bellingcat представлений на 73 сторінках.
Фахівці розкритикували версію російського концерну «Алмаз-Антей», який вказував, що Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines був збитий нібито з району поблизу сіл Зарощенське і Велика Шишівка, підконтрольних ЗСУ. «Ці дані не підтверджуються ні свідченнями очевидців, ні інформацією з відкритих джерел, ні технічної оцінкою Ради безпеки Нідерландів», — йдеться в доповіді.
Літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17 з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня 2014 року в Донецькій області, на підконтрольній бойовикам території. В результаті трагедії загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту. Пасажирами рейсу були громадяни 10 країн, більшість загиблих (196 осіб) — громадяни Нідерландів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Три мільйони дітей на Гаїті потребують гуманітарної допомоги — ООН

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua