News.ua


Столтенберг зробив важливу заяву щодо позиції НАТО

Март 04
18:41 2017

Столтенберг зробив важливу заяву щодо позиції НАТО
Генеральний секретар НАТО Йєнс Столтенберг в ході Мюнхенської конференції з питань безпеки ще раз нагадав про важливість існування Альянсу для збереження миру у всьому світі. Про це він заявив у суботу, 18-го лютого, передає replyua.net.
«НАТО займається встановленням миру поза кордонами країн-членів. Ми активно реагуємо на події на Ближньому та Середньому Сході. Також ми не залишаємося осторонь і того, що відбувається у Африці. Коли наші сусіди знаходяться у безпеці, тоді і ми маємо спокій з приводу того, що Альянсу нічого не загрожує», — наголосив він.
В той самий час генсек НАТО наголосив, що його організація продовжує активно займатися питаннями боротьби з «Ісламською державою». Крім того, Столтенберг наголосив, що для ефективної роботи НАТО потрібно якісне фінансування, «тому потрібно прагнути до 3 процентів ВВП на потреби Альянсу», — наголосив він. «Ми являємося Альянсом між 28 країнами світу. Це демократичні держави. З самого початку НАТО існувало для того, щоб забезпечувати безпеку. Саме тому присутність військових Північноатлантичного альянсу на території Європейського союзу буде нарощуватися», — наголосив генеральний секретар Йенс Столтенберг.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

ВАКС переніс на завтра обрання запобіжного заходу Сольському

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua