News.ua


Стало відомо меню солдат НАТО на Явоірвському полігоні

Июль 13
11:38 2017

Стало відомо меню солдат НАТО на Явоірвському полігоні
У центральному містечку Яворівського полігону організована їдальня для американських, канадських і українських військовослужбовців — як для офіцерів-інстукторов українських військовослужбовців, так і для солдатів, учасників міжнародних навчань. Готує і обслуговує одна українська команда з 35 осіб. Про це інформує replyua.net з посиланням на «Радіо Свобода». Так, українські бійці дізнаються, якою має бути їжа в армії і бачать суттєву різницю у ставленні кожної держави до своїх військових.
Меню складається з десятків найменувань страв: суп-пюре з брокколі, чебурек з сиром, лосось на пару, м'ясний стейк, рис з овочами, печена картопля, три види салатів, а ще окремо — нарізка овочів, соуси, випічка, в тому числі кілька видів солодкого, фрукти, соки, вода, кава, чай, вершки, морозиво. Кожен день нове меню і вимога — два гарніри.
Канадський уряд виділяє на харчування військовослужбовців на Яворівському полігоні 425 гривень в день, а на українців, які беруть участь в міжнародних навчаннях, 360 гривень, решту суми доплачує українська сторона. В меню американських і канадських військових — більше 600 найменувань продуктів. Є, зокрема, морепродукти, десятки видів сирів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Огризко про допомогу США: Щойно проголосують, буде виття на російських болотах

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua