News.ua


Що відомо про лас-вегаського «стрільця»?

Октябрь 03
00:27 2017

Що відомо про лас-вегаського «стрільця»?
Як вже повідомлялось раніше, сьогодні, другого вересня 2017 року, в американському місті Лас-Вегас відбувся жахливий теракт. Що наразі відомо про чоловіка, який вбив шість десятків осіб та поранив п’ять сотень осіб, інформує новинний портал replyua.net з посиланням на ВВС.
Так, поліція вже встановила особу нападника – ним виявився шістдесятичотирьохрічний пенсіонер Стівен Паддок. Він розстріляв натовп на фестивалі кантрі-музики з тридцять другого поверху казино-готелю Mandalay Bay, а відтак наклав на себе руки. Незважаючи на те, що чоловік був місцевим (проживав у місті Мескіт штату Невада), він поселився у готелі ще двадцять восьмого вересня. У готельному номері правоохоронцями було виявлено десяток гвинтівок.
До того, як вийти на пенсію, Педдок працював бухгалтером. Крім того, чоловік мав ліцензію пілота легкомоторного літака і володів двома такими літальними апаратами. ЗМІ повідомляють, що Педдок мав психологічні проблеми і захоплювався гральним бізнесом, що підтверджують здійснені ним трансакції на чималі суми на користь ігрових закладів. Чоловіка не притягували до жодного роду відповідальності – єдині його проблеми із законом проявлялись у штрафах за порушення дорожнього руху. Зв’язків Педдока з міжнародним тероризмом виявити поки не вдалось.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Самые сильные пары по знаку зодиака — ТОП-3

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua