News.ua


Російський ВПК втрачає одного із останніх клієнтів

Август 08
01:52 2017

Російський ВПК втрачає одного із останніх клієнтів
Блогер Олександр Коваленко на персональній сторінці в соціальній мережі поділився результатами спостереження на індійською військовою пресою, — про це інформує replyua.net з посиланням на сторінку військового оглядача в соціальній мережі.
Так, блогер нагадує, що повітряний флот Індії складається переважно з продукції радянського, а потім – російського ВПК. Зокрема, на озброєнні індійської армії перебувають 225 Су-30МКИ, 62 МіГ-29К/КУБ, 226 МіГ-21, 124 МіГ-27. Склад західних винищувачів дещо скромніший і становить близько п’ятдесяти Mirage 2000H та трохи більше двох сотень HAL Tejas і HAL Jaguar в модифікаціях IB, IM, IS.
Інформаційний простір Індії практично облюбували повідомлення про те, наскільки в Делі не задоволені якістю російських винищувачів. Так, щоденна індійська газета з тиражем понад 630 тисяч екземплярів опублікувала список втрат індійської військової авіації за останні три роки – 37 одиниць. Ресурс Defense-Aerospace до цього готував звіт про стан угрупування МіГ-29К, якими обладнано авіаносець «Вікрамадітья» — ці винищувачі щоразу намагаються вбити пілота при посадці. Про високу аварійність російських літаків говориться і в звіті агентства «Comptroller and Auditor General», відповідно до якого з 210 винищувачів Су-30МКИ щонайменше 115 непридатні до польотів. Періодична демонстрація в пресі незадоволення якістю російських літаків, скоріше за все, свідчить про плани Делі ставити крапку на співпраці з Москвою щодо закупівлі військових літаків. Навіщо купувати те, що не літає, а якщо і злетить, то спричинить аварію, — іронізує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как закончится война в Украине: прогноз Буданова

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua