News.ua


Російська авіація припинила операцію над Сирією

Май 06
16:11 2017

Російська авіація припинила операцію над Сирією
У Генштабі Російської Федерації сьогодні заявили про те, що бойова авіація цієї країни припиняє операцію в районах Сирії, які були визначені як зона деескалації згідно з меморандумом, підписаним напередодні. Про це інформує replyua.net з посиланням на видання «Слово і Діло».
Зазначається, що застосування бойової авіації було припинено в Сирії з першого травня, і тепер авіація не використовується в районах, які згідно з меморандумом стали зонами деескалації. Напередодні представники Ірану, Туреччини та Росії підписали меморандум про створення зон деескалації. Згідно з новим документом, уздовж всіх ліній зон деескалації встановлять спеціальні зони безпеки, де будуть знаходитися наглядові і контрольно-пропускні пункти.
«З 00:00 годин першого травня поточного року припинено застосування авіації ВКС Росії в районах, відповідних зонам деескалації, певних меморандумом», заявив Сергій Рудська, начальник Генштабу Збройних сил РФ. Варто нагадати, що 3 і 4 у столиці Казахстану Астані проходили чергові переговори по Сирії, на які приїхали представники кількох держав.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На фронті минулої доби — 101 бойове зіткнення

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua