News.ua


Померла найбагатша жінка планети

Сентябрь 22
00:03 2017

Померла найбагатша жінка планети
Справа сколихнула світові ЗМІ, — днями пішла з життя одна з найбільш відомих світових бізнесменів, найбагатша жінка у світі Ліліан Беттанкур, — про це він інформує новинний портал replyua.net з посиланням на публікацію Reuters.
Зокрема, повідомляється, що жінка пішла з життя у віці дев’яноста чотирьох років. Її спадщина оцінена в сорок чотири мільярди сімсот мільйонів доларів, що дозволяє їй посісти чотирнадцяте місце серед мільярдерів світу. Свої статки Беттанкур могла зібрати роботою на одну компанію — L‘Oreal, яку її батько Ежен Шюлле заснував ще у 1909 році. Оглядачі наголошують, що Беттанкур володіє третиною всіх акцій компанії.
Беттанкур була змушена розпочати свою кар’єру ще у віці п’ятнадцяти років. 1957 рік зробив жінку головним та єдиним спадкоємцем корпорації LʼOréal. Для цього довелось провести деякі зміни в його структурі та порядку управління в ньому. У 2007 році розгорівся скандал – дочка Ліліан подала судовий позов, у рамках якого намагалась визнати свою матір не повністю психічно і розумово повносправною. Суд задовольнив її вимоги, призначивши опікунство над жінкою. Вже у 2012 році один із онуків пані Беттанкур посів її місце в раді директорів косметичної компанії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Володимир Огризко, ексглава МЗС України, керівник Центру досліджень Росії

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua