News.ua


Під час спецоперації «Мир та безпека» в Туреччині затримали майже 4000 тисячі людей

Март 04
19:43 2017

Під час спецоперації «Мир та безпека» в Туреччині затримали майже 4000 тисячі людей
Напередодні ввечері, 11 лютого, у всіх регіонах Туреччини відбулося проведення спецрейдів працівників правоохоронних органів, які мають назву «Мир та безпека», передає replyua.net. Стало відомо, що під час цього заходу працівники правоохоронних органів здійснили затримання понад трьох з половиною тисяч осіб. У відповідності до інформації представників управління загальної безпеки Турецької Республіки, в ході проведення спецоперації за участі поліцейських, працівників жандармерії та берегової охорони, 3 609 громадян, які вдалися до правопорушень, було затримано. У той же час, розшукуються ще приблизно 2500 осіб.
Варто також зазначити, що протягом цих активних рейдів представниками спецслужб було конфісковано біля восьми десятків одиниць техніки, понад дев’яти десятків штук предметів вогнепальної зброї, майже сімсот мобільних телефонів, імпортованих незаконним чином, сто три історичних артефакти, більше восьми десятків пачок контрабандних сигарет, та понад сім літрів сфальсифікованих алкогольних напоїв.
За рішенням влади Туреччини, для участі у проведенні спецоперації «Мир та безпека» було вирішено залучити приблизно 81 тисячу офіцерів, які представляли службу безпеки країни.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Армія США випробовує інноваційне мобільне рішення для нейтралізації наземних мін

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua