News.ua


Парад у Москві відвідав президент Молдови

Май 09
18:25 2017

Парад у Москві відвідав президент Молдови
Гостем сьогоднішнього параду Перемоги в російській столиці був присутній президент Молдови Ігор Додон. Під час заходу він сидів поруч з президентом Росії Володимиром Путіним. Як передає replyua.net, помітити присутність Додона можна було на кадрах трансляції параду, яку вів телеканал «Росія 24». Зазначимо, що молдовський лідер був присутній на військовому параді 9 травня вперше за 15 років. За даними телеканалу Sputnik, супроводжували Додона його дружина Галина і один із синів. Святковий захід також відвідав Андрій Негуца, який є радником президента з питань зовнішньої політики і послом Молдови в РФ.
По завершенні параду президенти двох країн поклали вінок до Могили Невідомого Солдата біля стін Кремля. Минулого року в урочистостях 9 травня в російській столиці разом з Володимиром Путіним брав участь президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв.
Про плани брати участь в заходах, присвячених 72-м роковинам Перемоги у Великій Вітчизняній війні, Ігор Додон сказав інформаційному агентству РІА Новини напередодні приїзду в столицю Росії. Він зазначив, що крім участі в святкових заходах 9 травня, 10 травня він планує зустрітися з головою Держдуми РФ і іншими офіційними особами.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Величезну шахрайську онлайн-платформу викрили у Європі: деталі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua