News.ua


«Нічним вовкам» Путіна вдалося перетнути кордон з Польщею

Апрель 30
17:50 2017

«Нічним вовкам» Путіна вдалося перетнути кордон з Польщею
Журналісти РІА Новини повідомили про прибуття до Польщі байкарів з російського клубу «Нічні вовки». Про це інформує replyua.net з посиланням на інформацію, наданою представником польської філії клубу. «Нашій колоні вдалося успішно перейти через кордон до території Польщі. У зв’язку з пильною увагою до пробігу з боку польського вищого керівництва, учасниками колони були винятково громадяни країн Європейського союзу», — зазначається у повідомленні.
Наразі достеменно відомо про наміри «Нічних вовків» дістатися Варшави, де відбудеться покладання квітів до могили Невідомого солдата та меморіального військового кладовища, де знаходяться могили радянських солдат, які боролися за визволення Польщі.
Нагадаємо, що російські байкери «Дороги Перемоги – на Берлін» розпочали свою акцію
27 квітня з міжнародного байк-центру в московському районі Нижні Мневники. До сьогоднішнього дня байкерам вже вдалося проїхати Смоленськ, Катинь, Мінськ, Хатинь. У подальшому марш тур пролягатиме через наступні міста Варшава, Вроцлав, Будапешт, Братислава, Прага, Дрезден і Берлін.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Латвія позбавила грузинського депутата статусу почесного консула за образу жінок

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua