News.ua


Між США та Ізраїлем виник скандал через Стіну Плачу в Єрусалимі

Май 16
08:16 2017

Між США та Ізраїлем виник скандал через Стіну Плачу в Єрусалимі
Знаменита Стіна Плачу може стати справжнім яблуком розбрату між Сполученими Штатами та Ізраїлем. Як передає replyua.net, напередодні поїздки Дональда Трампа на Близький Схід несподівано для всіх вибухнув скандал, приводом для якого стала необережна заява одного з офіційних представників США.
Зокрема, ЗМІ стверджують, що якась офіційна особа з США нібито стверджувала, що Трамп під час візиту до Ізраїлю не приєднається до молитви біля Стіни Плачу, оскільки вона, за словами американця, знаходиться за межами території, що належить Ізраїлю.
Спільна молитва біля Стіни Плачу вже стала традицією, яку дотримувалися представники різних країн під час дружніх візитів до Ізраїлю. Ніхто не згадував про територіальні розбіжності Ізраїлю з сусідами. Однак у випадку з Трампом виник певний конфуз. До сьогоднішнього дня у світі не було держави, більш дружньої до Ізраїлю. Навряд чи цей порядок буде порушений в результаті інциденту. Однак неприємний осад після нього залишиться, відзначають експерти. За повідомленнями ЗМІ, американський представник заявив, що Стіна Плачу знаходиться на Західному березі, а тому не може належати до території Ізраїлю.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Приберуть рекламу і не тільки. 10 корисних розширень браузера Safari для iPhone, iPad та Mac

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua