News.ua


Лідер Ірану звинуватив США у створенні ІДІЛ

Июнь 13
14:30 2017

Лідер Ірану звинуватив США у створенні ІДІЛ
Верховний лідер Ірану аятолла Алі Хаменеї звинуватив США в брехні, дестабілізації ситуації на Близькому Сході та створенні терористичного угруповання «Ісламська держава». Про це інформує replyua.net з посиланням на The Independent.
«Заяви США про те, що вони ведуть боротьбу з ІД, — це брехня», — наводить видання слова аятолли. Хаменеї додав, що Тегеран не збирається налагоджувати відносини з Вашингтоном. «Більшість наших проблем з США просто неможливо вирішити. Америка — країна терористів і підтримує терористів», — повідомив він.
Після обрання Дональда Трампа президентом США відносини Вашингтона і Тегерана суттєво погіршилися. Американський лідер прямо звинувачує Іран в підготовці та фінансуванні екстремістів, у відповідь влада Ісламської Республіки заявляють, що політика США провокує кризу в регіоні. 19 квітня Трамп доручив Раді національної безпеки оцінити умови ядерної умови з Іраном. За два місяці до того, 3 лютого, президент написав у Twitter, що Тегеран грає з вогнем. До цього американський лідер назвав ядерну угоду з Ісламською Республікою «найгіршою операцією за всю історію».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Правила торговли алкоголем, сигаретами и топливом в Украине изменят

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua