News.ua


Конфлікт у Сирії визнали найкривавішим на планеті

Май 10
11:16 2017

Конфлікт у Сирії визнали найкривавішим на планеті
Згідно з останнім дослідженням Міжнародного інституту стратегічних досліджень (IISS) на тему існуючих військових конфліктів на планеті, сьогодні чимало мирних жителів багатьох регіонів світу продовжують страждати від воєн і зіткнень. Про це інформує replyua.net.
Так, за даними звіту, на загальну негативну статистику істотно не вплинув і той факт, що за підсумками минулого року було зафіксовано скорочення загальної кількості жертв військових конфліктів. У 2016 році в результаті бойових дій загинуло 157 000 чоловік, тоді як роком раніше цифра складала 167 000 мирних громадян. При цьому, пишуть автори доповіді IISS, тільки 10 військових конфліктів є причиною 80 відсотків смертей серед мирного населення на планеті. Проте, люди як і раніше гинуть, а «загальні цифри» не відображають, скажімо, ситуацію в Сирії або Мексиці, де спостерігається найбільша кількість жертв збройної агресії.
Але перше місце в цьому кривавому списку п'ятий рік поспіль займає Сирійська Арабська Республіка. В цій державі з початку військових дій спостерігається найбільша кількість смертей серед мирного населення.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Фанатку Гарри Стайлза засудили за преследование певца

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua