News.ua


Кількість жертв стрілянини під час референдуму в Туреччині збільшилась

Апрель 16
18:55 2017

Кількість жертв стрілянини під час референдуму в Туреччині збільшилась
У Туреччині померла ще одна жертва перестрілки на виборчій дільниці в одній із турецьких провінцій, де проходить референдуму щодо конституційної реформи, інформує replyua.net з посиланням на Корреспондент.net.
Одна із поранених осіб померла після перестрілки в селищі Ябагарди провінції Діярбакир. Нині відомо про трьох загиблих. Місцеві ЗМІ повідомляють, що перестрілка на виборчій дрібниці трапилася через різні політичні погляди.
Варто нагадати, сьогодні в Туреччині проходить референдум, на якому населення висловлює свою думку щодо необхідності реалізації конституційної реформи, яка дозволить розширити владні повноваження президента Ердогана та перейти до президентської системи влади. Таку ініціативу різко розкритикували в Європі, заявляючи, що це наблизить країну до режиму диктатури. Крім того, днем раніше правоохоронці Туреччини влаштували рейди до 7 районів Стамбула, внаслідок чого було затримано 49 осіб, яких правоохоронці підозрюють у підготовці терактів на день проведення референдуму. Більшість з числа затриманих осіб є громадянами іноземних держав.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Правила торговли алкоголем, сигаретами и топливом в Украине изменят

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua