News.ua


Канада завершила ратифікацію зони вільної торгівлі з Україною

Май 19
08:17 2017

Канада завершила ратифікацію зони вільної торгівлі з Україною
Завершився процес ратифікації угоди про ЗВТ між Канадою і Україною. Як передає replyua.net, першою ратифікувала зону вільної торгівлі Україна, а тепер крапку в цьому питанні поставила Канада.
За словами посла України в Канаді Андрія Шевченка, парламент цієї країни ратифікував зону вільної торгівлі з Україною. Для набуття чинності документу, його має підписати генерал-губернатор. Це називають формальністю, тому що ніяких факторів, що вказують на те, що він цього не зробить, немає. Ратифікація угоди про ЗВТ між Україною і Канадою пройшло досить швидко. Документ підписали в липні минулого року під час візиту до Києва глави канадського уряду Джастін Трюдо. Після того, як документ набере чинності, перед українськими компаніями відкриється 98 відсотків канадського ринку.
Раніше Україна ратифікувала угоду про зону вільної торгівлі з Євросоюзом, однак через позицію Нідерландів документ, який є складовою частиною Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом, не набув юридичну силу. При цьому де-факто зона вільної торгівлі між Україною та Європейським союзом вже працює.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

США опрацьовують можливості, щоб Україна отримала пакет допомоги якнайшвидше — Пентагон

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua