News.ua


Експерт пояснив, як на Україну вплине заміна Чуркіна

Март 04
17:42 2017

Експерт пояснив, як на Україну вплине заміна Чуркіна
Призначений тимчасово виконуючим обов’язки постійного представника Російської Федерації в ООН Іллічев Петро в питанні стратегії ніяким чином не вплине на Україну. Про це розповів уповноважений посол України, головний консультант USAID «Рада» Крижанівський Володимир, інформує replyua.net.
«Ніяких принципових змін ні для України, ні для всього світу не буде. В тактичному питанні, звісно, потрібно особливу увагу звертати на психологічні моменти. Потрібно порівнювати особисті якості Чуркіна Віталія та Іллічева Петра. Але якщо брати стратегічну ситуацію в цілому, то тут російські дипломати лише шестерні у величезному механізмі. Вони не є авторами політики. Вони всього лише її реалізатори», — зазначив він.
Однак, в той самий час Крижанівський зауважив, що Іллічев – найдосвідченіший дипломат Російської Федерації в Організації Об’єднаних Націй. «Постійний представник в ООН – це майже аналогічна за впливовістю посада, як і глава Міністерства закордонних справ», — відзначив експерт. При цьому він зауважив, що якщо коротко проаналізувати всі впливові моменти, то новий постійний представник Росії в ООН не є загрозою ні для України, ні для Європи.

Источник: Replyua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

БЕБ заявляє про ухилення відомого онлайн казино від сплати податків на понад мільярд

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua