News.ua


До Сирії відправили чеченський військовий батальйон

Апрель 21
16:38 2017

До Сирії відправили чеченський військовий батальйон
Не зовсім вдало відбулося перше відрядження військових співробітників поліції з Північного Кавказу: додому відправлено достроково 14 осіб, передає replyua.net. З Чечні на територію Сирії відправився ще один військовий батальйон поліцейських для того, щоб змінити повернулися військовослужбовців.
У Ханкалі в районі 42-го мотострілецького дивізіону в останніх числах березня проходили урочисті заходи на честь повернення військових співробітників поліції додому з Сирії. Разом з командирами дивізії повернулися поліцейських зустрів президент Чечні Рамзан Кадиров. Кожен з військових отримав від Міністерства оборони медаль «За заслуги у забезпеченні законності та правопорядку». Чеченський глава також отримав цю нагороду, і перед повернулися бійцями виступав з нагородою на своєму мундирі.
«За всю історію Збройних сил Російської Федерації вперше військовий батальйон поліції був використаний за межами країни. В ході відрядження відправлені бійці проявили чималу мужність, показавши високий професіоналізм. Для національної безпеки є серйозним питанням боротьба з міжнародним тероризмом. З поставленим завданням ви відмінно і з честю впоралися. Ви заклали важливий камінь у побудову мирного часу і життя на території Сирійської Арабської Республіки », — виступив перед поліцейськими Рамзан Кадиров.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Суперліга: «Київ Баскет» переграв «Черкаські Мавпи» у першому матчі плей-офф за 3-тє місце

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua