News.ua


«День народження «сонцеликого»: У Південній Кореї підготували сюрприз для диктатора КНДР

Апрель 15
17:23 2017

"День народження "сонцеликого": У Південній Кореї підготували сюрприз для диктатора КНДР
Активісти з Південної Кореї з нагоди 105 річниці з дня народження диктатора Кім Ір Сена запустили в небо понад 300 тисяч агітаційних листівок з критикою діючого диктатора Північної Кореї Кім Чен Ина. Про це сьогодні, 15-го квітня, повідомляє одне із місцевих видань, передає replyua.net.
Згідно з повідомленням, листівки полетіли в небо з міста Кімпхо в північно-західній частині Південної Кореї. У листівках активісти розкритикували диктаторський режим у Північній Кореї та вбивство брата діючого тоталітариста Кім Чен Ина – Кім Чон Нама, яке сталося в малайзійському аеропорту в лютому поточного року.
В той самий час, крім листівок, на кількох повітряних кулях до КНДР було «відправлено» 2 тисячі банкнот, USB-флешок, 1 000 CD з інформацією про «зовнішній світ» та ще 500 буклетів. Як відомо, 15-го квітня у Північній Кореї «святкують» День сонця і одночасно день народження першого президента Кім Ір Сена, який являється дідом діючого північнокорейського диктатора Кім Чен Ина, який став відомий після того, як покарав людей, які «недостатньо добре плакали» на похоронах його діда. Ин засудив таких людей до кількох років ув’язнення. За непідтвердженими даними, він кинув людей за грати на 10 років.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Українські десантники збили російський розвідувальний дрон Supercam

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua