News.ua


Цукерберг має намір пожертвувати до 75 мільйонів акцій Facebook на благодійність

Сентябрь 23
14:11 2017

Цукерберг має намір пожертвувати до 75 мільйонів акцій Facebook на благодійність
Вчора, 22 вересня, засновник найбільшої соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг заявив, що протягом найближчих в найближчі півтора року продасть до 75 мільйонів акцій компанії, інформує replyua.net. «У моїх планах – продати від 35 до 75 мільйонів акцій Facebook протягом найближчих 18 місяців, аби забезпечити необхідні кошти для нашої роботи в сферах освіти, науки і правозахисної діяльності», — написав Цукерберг на своїй сторінці в Facebook.
За його словами, у нього є можливість 100-відсотково фінансувати діяльність благодійного фонду Chan Zuckerberg Initiative, яким Цукерберг керує у співпраці зі своєю дружиною Присцилою Чан, та продовжувати контролювати Facebook ще мінімум два десятки років. Окрім того, власник Facebook вкотре заявив про те, що бажає ще за життя розлучитися з 99% власними акціями компанії.
Як відомо, що в лютому Інститут біомедичних досліджень Chan Zuckerberg Biohub, власником якого є засновник та виконавчий директор Facebook Марку Цукербергу та його дружина, педіатр Прісцилла Чан, найняв перших 47 співробітників, потративши на це більше 50 мільйонів доларів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Как понять, что у вас застой желчи, и что делать дальше

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua