News.ua


Черговий наїзд автомобілю на натовп – цього разу постраждала Бельгія

Август 20
18:46 2017

Черговий наїзд автомобілю на натовп – цього разу постраждала Бельгія
Вже третій день поспіль не обходиться без тривожних новин з Європи. Цього разу в епіцентрі подій опинилась Бельгія, — про це інформує новинний ресурс replyua.net з посиланням на матеріали «Європейської правди».
Так, мешканці бельгійського містечка Ассенуа стали свідками кривавої події – автівка з трьома пасажирами на борту навмисно в’їхала в натовп людей, які відпочивали на вечірці. У результаті четверо осіб постраждали. Як повідомляють правоохоронці, один із жертв наїзду перебуває у важкому стані. Порушники намагались зникнути з місця трагедії, але поліція затримала їх неподалік від Аубі-сюр-Семуа. Попередня кваліфікація, здійснена правоохоронцями, називає інцидент замахом на вбивство. Поліція закликає поки-що не говорити про трагічний інцидент як про терористичну атаку, проте не виключає і такої версії.
Нагадаємо, сімнадцятого серпня у іспанській Барселоні фургон в’їхав у скупчення людей на площі, у результаті чого померли чотирнадцять осіб і щонайменше сто тридцять отримали поранення. Терористичне угруповання «Ісламська держава» вже зізналась у причетності до цієї атаки. Наступного дня чоловік з ножем здійснив напади на перехожих у фінському місті Турку.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua