News.ua


Чергове нововведення від Google вже чекає на користувачів

Июль 19
23:59 2017

Чергове нововведення від Google вже чекає на користувачів
Для того, щоб залишатись лідером у мережі інтернет, Google постійно розробляє різноманітні нововведення, які роблять його більш привабливим. На чергову розробку корпорації можна чекати вже найближчим часом – інформує replyua.net з посиланням на ВВС.
Так, відтепер домашня сторінка пошуковця — Google.com — буде мати персоналізовану стрічку з новинами, у якій відображатиметься контент, потенційно цікавий для користувача. У Google зізнались, що основним їх конкурентом наразі є стрічка з новинами у Facebook – з нею у користувачів немає потреби шукати новини, вони мають змогу їх бачити у дописах своїх друзів. У корпорації вирішили, що стартова сторінка буде наповнюватися різноманітним контентом – як новинами, так і музикою, відео тощо. Розробники стрічки запевняють, що доклали всіх зусиль для того, щоб уникнути «ефекту бульбашки», коли людина бачить новини виключно з одного джерела. У той же час, користувачі матимуть змогу встановити кілька параметрів, які дозволятимуть пошуковцю визначитись з тим, що цікавить конкретну особу – наприклад, «зафоловити» сторінки у результатах пошуку.
У першу чергу з нововведенням познайомляться користувачі зі Сполучених Штатів.
Чергове нововведення від Google вже чекає на користувачів

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В Омську проти священника УГКЦ відкрили справу через ікону із Бандерою та Шухевичем

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua