News.ua


Через ситуацію в Катарі у Німеччині не виключають військового конфлікту

Июнь 11
23:56 2017

Через ситуацію в Катарі у Німеччині не виключають військового конфлікту
Керівник Міністерства закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель під час бесіди з журналістами Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung заявив, що розбіжності між Катаром і деякими близькосхідними країнами можуть призвести до нової війни в регіоні. Про це інформує replyua.net з посиланням на Reuters.
«Є велика небезпека того, що ця суперечка завершиться війною», — зазначив він, додавши, що ситуація, яка склалася в регіоні, характеризується «драматичної жорстокістю». У той же час, Габріель висловив надію на можливе врегулювання конфлікту в регіоні.
Нагадаємо, що у понеділок, 5 червня, Саудівська Аравія, Бахрейн, Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ), Єгипет, Лівія і Ємен повідомили про розірвання дипломатичних відносин з Катаром, після цього до них приєдналися ще три країни, включаючи Мальдіви, Комори і Маврикій. Усі вони звинувачують Доху в підтримці і фінансуванні екстремістських рухів — організацій «Брати-мусульмани», «Ісламська держава», «Аль-Каїда», дестабілізації ситуації на Близькому Сході, а також у втручанні у внутрішні справи інших країн. Доха звинувачення на свою адресу відкидає і вважає ізоляцію посяганням на суверенітет країни.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Влада Грузії заявляє, що готова переглянути закон про «іноагентів» після вступу в ЄС

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua