News.ua


Через політичні скандали у США найбагатші люди світу збідніли на 35 мільярдів доларів

Май 18
14:52 2017

Через політичні скандали у США найбагатші люди світу збідніли на 35 мільярдів доларів
Загальний дохід п'ятисот найбагатших людей планети внаслідок вчорашнього обвалу на фондових ринках США і ряду інших країн зменшилася приблизно на 35 млрд. доларів внаслідок скандалів навколо адміністрації глави Білого дому Дональда Трампа. Про це свідчать дані відповідного індексу Bloomberg Billionaires, передає replyua.net.
У відповідності до наявної інформації, найбагатша в світі людина, засновник Microsoft Білл Гейтс зі статком, що оцінюється в 86,8 млрд. доларів зв'язку з падінням вартості акцій заснованої ним компанії на 2,8 відсотка, втратив майже один мільярд доларів.
Більше 1,7 млрд. доларів втратив засновник Amazon Джозеф Безос, опустившись в рейтингу найзаможніших у світі людей з другої на третю сходинку. Акції онлайн — рітейлера впали в ціні вчора, 17 травня на 2,2 відсотка. Майже 355 млн доларів склали втрати АМАС Ортеги, іспанського мільярдера володіє рітейлером Inditex. Мультимільярдер займає друге рядок в рейтингу найбагатших людей світу. Повідомляється, що найбільше через падіння індексу постраждав засновник світової соцмережі Facebook Марк Цукерберг. Акції цієї компанії подешевшали вчора на 3,3 відсотка. У зв'язку з цим втрати Цукерберга склали близько 2 млрд. доларів.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

У І кварталі Мінфін залучив понад $3 мільярди внутрішніх запозичень для покриття дефіциту бюджету

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua