News.ua


Бойовики ІДІЛ підтвердили смерть свого лідера Аль-Багдаді

Июль 11
15:43 2017

Бойовики ІДІЛ підтвердили смерть свого лідера Аль-Багдаді
Терористична організація «Ісламська держава» підтвердила загибель свого лідера Абу Бакра Аль-Багдаді. Як інформує replyua.net, про це повідомляє газета PM News з посиланням на телекомпанію Al Sumaria News. «Аль-Багдаді помер, і його наступника назвуть найближчим часом», — йдеться в повідомленні. У Пентагоні зазначили, що не можуть підтвердити цю інформацію, пише Reuters.
У той же час сирійські правозахисники з сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини (SOHR) підтвердили інформацію про смерть лідера «Ісламської держави» Абу Бакра аль-Багдаді.
Про загибель аль-Багдаді повідомлялося вже кілька разів. В останній раз про це заявило Міністерство оборони РФ 16 червня, зазначивши, що Аль-Багдаді, ймовірно, ліквідували внаслідок авіаудару російських аерокосмічних сил на бойовому командному посту в південному передмісті міста Ракка в кінці травня. Аль-Багдаді з'явився в засобах масової інформації вперше в 2014 році, коли він заявив про створення халіфату на Близькому Сході. З того часу засоби масової інформації неодноразово повідомляли про загибель лідера ІДІЛ, хоча ця інформація ніколи не була підтверджена, зазначає газета.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

США опрацьовують можливості, щоб Україна отримала пакет допомоги якнайшвидше — Пентагон

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua