News.ua


Блогер: Україна примушує весь світ рахуватись з собою

Сентябрь 18
19:06 2017

Блогер: Україна примушує весь світ рахуватись з собою
Блогер Карл Волох переконаний, що всьому всій час – і час поступатись своєю позицією на міжнародній арені, і час зміцнювати її, — про це виданню replyua.net стало відомо з допису, який оглядач розмістив на персональній сторінці в соціальній мережі.
Так, блогер зауважує, що очільник ізраїльського уряду Беньямін Нетаньяху відмовив у зустрічі в кулуарах Генеральної асамблеї ООН своєму шведському колезі. Офіційна причина відмови – щільний графік, але всі розуміють, що справжня причина полягає у поведінці Стокгольму в палестинському питанні. А були ж часи, коли в Ізраїлі за сам факт встановлення дипломатичних зносин були готові закривати очі на будь-які ворожі заяви на свою адресу. Звісно, ситуація змінилась.
Схожий випадок стався нещодавно на зустрічі очільника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та його ізраїльського колеги Арьє Дері. Аваков подякував Ізраїлю за безвіз, але висловив здивування – чому українців «розвертають» в ізраїльських аеропортах. І пригрозив, що Київ буде вживати симетричних заходів. Звісно, Дері байдуже до ізраїльських бізнесменів, які не потраплять до України, але у випадку, якщо такі заходи зачеплять прочан, які прямують до Умані, він втратить чимало очок в очах своїх консервативних виборців. Волох наголошує, що переважна більшість громадян підходять до міжнародних відносин зі своїм обивательським «мірилом», сприймаючи політику через призму особистих емоцій. Тому часто чути, що Київ не дає адекватної відповіді на «образи». Але всьому свій час, і Україна вже потроху змушує світ рахуватись з нею, — наголошує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Як можна безпечно очистити зарядний порт на вашому смартфоні: покрокова інструкція

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua