News.ua


Блогер: росіянам не дає спокою попіл Дрездена

Октябрь 22
23:21 2017

Блогер: росіянам не дає спокою попіл Дрездена
За словами блогера Романа Попкова, у російського військового відомства й досі проривається ностальгія від єдиної отриманої ними великої перемоги. Саме тому у Москві так люблять проводити паралелі з Другою світовою війною і не люблять згадувати все, що було після неї, — інформує replyua.net з посиланням на допис оглядача в соціальній мережі.
Так, блогер зауважує: Міністерство оборони Російської Федерації відзвітувало, що сирійське місто Ракка (вважалось «столицею» так званої Ісламської держави – ред.), звільнене від терористів ополченцями за підтримки Сполучених Штатів, «повторило долю Дрездена, стертого з обличчя землі англо-американськими бомбардуваннями». Блогер іронізує, що у російському Міноборони сидять справжні знавці військової історії. Якби Дрездена не існувало, то його можна було б вигадати для російської пропаганди – мовляв, дивіть, які американці жорстокі.
Хоча з тим же успіхом можна сказати, що Ракка повторила долю Грозного, який російська армія знищувала двічі: у 1994-1995 та 1999-2000 роках. Тоді застосовувались не тільки авіація, а й танки, і системи залпового вогню, і важка артилерія. Або можна було згадати Донецький аеропорт, який кремлівські найманці обстрілювали з усієї доступної їм зброї багато місяців поспіль, аж поки він не перетворився у пил. Або Алеппо, в якому російська авіація зруйнувала все, що можна було зруйнувати. Можна було б провести багато аналогій, але вони не зачіпають серця речників російського військового відомства так, як Дрезден, — зауважує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Сем Альтман інвестував в «зелений» стартап з енергетики для датацентрів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua