News.ua


Блогер: покійний Чуркін плакав би – Росія отримає низку проблем на основному дипломатичному майданчику

Сентябрь 09
23:16 2017

Блогер: покійний Чуркін плакав би – Росія отримає низку проблем на основному дипломатичному майданчику
За словами блогера Дениса Андруса, сесія Генеральної асамблеї ООН, яка має стартувати дванадцятого вересня 2017 року, принесе чимало неприємних сюрпризів для представників Російської Федерації в цій міжнародній організації, — про це інформує replyua.net з посиланням на допис оглядача в соціальній мережі.
Так, блогер нагадує, що український постпред в ООН Володимир Єльченко вже анонсував низку заходів, які Київ ініціює на черговій сесії Генасамблеї, серед них – резолюція про введення миротворців на Донбас. Але крім цього буде також підніматись питання і про присутність російських військ у Придністров’ї. На щастя, не вся влада у Молдові зосередилась в руках російського ставленика Додона, тож Кишинів, посилаючись на рішення Конституційного суду Молдови від другого травня 2017 року, із залученням листів від ОБСЄ ще від 1999 року, буде вимагати виведення російських військ з території невизнаної ПМР.
Крім того, під закінчення сесії президент США Дональд Трамп планує зібрати лідерів тридцяти провідних держав світу для того, щоб обговорити реформу ООН – результати цього обговорення будуть направлені до Генсека організації Антоніу Гутерриша, — нагадує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пам’яті молодшого сержанта, бойового медика Миколи Угольнікова (позивний «Бізон»)

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua