News.ua


Блогер: ось відповідь чому Ізраїль відбувся як держава за набагато тяжчих умов, а Україна поки-що тільки претендує на це

Август 26
20:05 2017

Блогер: ось відповідь чому Ізраїль відбувся як держава за набагато тяжчих умов, а Україна поки-що тільки претендує на це
Блогер Карл Волох пояснює причини чому українцям доведеться докласти ще чимало зусиль для того, щоб врешті побудувати повноцінну державу, якою можна пишатись, — про це інформує новинний портал replyua.net з посиланням на допис, опублікований оглядачем на власній сторінці в Фейсбук.
Так, блогер нагадує, що дуже багато людей проводять паралелі між Україною та Ізраїлем – обоє здобували (і здобувають) свою незалежність у сутичках із агресивними сусідами. Крім того, у обох державах можна зіткнутись із випадками «самоненависті» — української чи ізраїльської. Символами останньої можна назвати два випадки, які стались на цьому тижні, хоча їх можна назвати і випадковими. Зокрема, в Україні було здійснено напад на чоловіка, який на День незалежності вийшов з плакатом «Порошенко наш гетьман». У той же час, в Ізраїлі брат полеглого солдата дав ляпаса професору Хецроні, якого вважають ідеологічним дезертиром, бо він веде боротьбу з «ізраїльською окупацією».
Загалом, ми бачимо, що самоненависть, бажання у важкий час вимістити агресію на своїх же, незважаючи на те, що це ставить у небезпечне становище всю державу, не є виключно ментальною рисою українців. Але варто звернути увагу на статус цих самоненависників – захищаються вони чи нападають. Бо, ймовірно, саме це вкаже відповідь на питання чому одна держава навіть за набагато гірших і складніших умов відбулась, а інша – лише претендує на це, — підсумовує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Ворог вночі обстріляв Нікопольщину: пошкоджені підприємство, агрофірма та ЛЕП

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua