News.ua


Блогер: Москва знову «спалилась» на причетності до теракту

Ноябрь 06
08:57 2017

Блогер: Москва знову «спалилась» на причетності до теракту
За словами блогера Олега Леусенка, у багатьох російських можновладців занадто довгий язик, із-за чого вони постійно видають свої плани, — про це інформує видання replyua.net.
Так, як вже інформувало наше видання, вчора у Нью-Йорку відбувся черговий кривавий теракт. У Росії не змогли втриматись від злорадних коментарів з цього приводу. Наприклад, очільник комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачев зауважив, що буцімто трагічний інцидент відбувся з вини самих американців, а точніше – американських політиків, які зайняті «розбірками» у зв’язку з минулорічними виборами. За словами російського політика, американці «засліплені і дезорієнтовані», і тому їх «немає діла до антитерору і реального захисту власних громадян».
Блогер зауважує, що не є рідкістю, коли російські придворні глашатаї через свій довгий язик опосередковано підтверджують факти прямої участі кремлівських агентів у терактах. Так, наприклад, сталось з терористичними атаками у Франції, коли Кремль умудрявся відкрито висувати вимоги Парижу, з нападами у Німеччині, Бельгії тощо. Цього разу словесна нестриманість російських політиків видала їх зацікавленість і, скоріше за все, участь у підготовці вчорашнього теракту в США.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Кислиця: ООН має досить доказів використання сексуального насильства Росією як знаряддя війни і тортур

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua