News.ua


Блогер: декому на нафтовому плацдармі доведеться потіснитись

Июль 12
23:37 2017

Блогер: декому на нафтовому плацдармі доведеться потіснитись
Як інформує replyua.net, світовий ринок нафти не дає своїм гравцям сумувати. Про його останні тенденції розповів у своєму дописі на Фейсбук блогер Олександр Коваленко.
Так, блогер нагадує, що з травня 2016 року у Сполучених Штатах спостерігається постійне зростання кількості бурових установок. Наприклад, якщо станом на 27 травня минулого року в експлуатації перебувало 316 бурових, то вже на 7 липня 2017 року у США працює 763 установки. Але до пікового показника, досягнутого 10 жовтня 2014 року, ще далеко – тоді працювало 1609 бурових. Все вказує на те, що саме цей рекорд хоче «переплюнути» поточна президентська адміністрація.
Зростає кількість бурових – зростає і обсяг видобутку. Надлишок нафти був очевидним ще у 2015 році, тому вихід єдиний – продавати, тим більше, що заборону на експорт закордон нарешті скасовано. Наприклад, у червні поточного року Вашингтон експортував 800 тисяч барелів на добу, що у півтора рази перевищує показники минулого року. Потуги ОПЕК та Російської Федерації заморозити видобуток розбиваються об плани США до 2020 року експортувати до 2 мільйонів барелів на добу. Здається, комусь на нафтовому ринку доведеться потіснитись, і всім зрозуміло хто саме це буде, — зауважує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На фронті минулої доби — 101 бойове зіткнення

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua