News.ua


Альтернатива «Синьому китові»: у Бразилії дітям пропонують грати у «Рожевого кита»

Май 11
10:46 2017

Альтернатива «Синьому китові»: у Бразилії дітям пропонують грати у «Рожевого кита»
Небезпечна гра «Синій кит» продовжує активно поширюватися по всій планеті. Однак, як інформує replyua.net, у неї тепер з'явився не менш могутній противник. Мова йде про «Рожевого кита». «Нова ініціатива з'явилася в Бразилії місяць тому, її просувають дві особи, Рафаель Тілшер і Ана Хоппе, фахівці з графічного дизайну і реклами. Друзі хочуть, щоб учасники цієї гри відкрили для себе позитивну сторону життя », — пише журналістка АВС журналістка Елена де ла Каса Уертас. Учасники гри «Рожевий кит» теж виконують п'ятдесят завдань, проте на відміну від «Синього кита» тут метою є допомога ближньому, досягнення взаєморозуміння з рідними тощо.
«Ми з Рафаелем говорили про «Синього кита» і про те, як інтернет надзвичайно швидко може пропагувати по всьому світу щось недобре. Однак ми в силах зробити висновок з цього», — розповідає Хоппе. Вона додала, що нова гра покликана нагадати людям, що людина може дарувати світу любов, поширювати і отримувати її.
«Учасники« Рожевого кита »повинні повідомляти про свої досягнення в соціальних мережах, вказуючи хештег #BallenaRosada, і можуть пропонувати друзям вступати в гру», — зазначає автор. Згідно з повідомленням видання, передбачаються як серйозні завдання (наприклад, завести нового друга, допомогти жертві цькування), так і досить кумедні: розмовляти рядками з пісень або обійняти фрукт. Хоппе повідомляє, що стосовно всіх завдань, які були придумані, вони консультувалися з психологом.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

за що судять криптомільярдера Чжао

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua