News.ua


Алексієвич спростувала чутки про свою смерть

Май 18
13:19 2017

Алексієвич спростувала чутки про свою смерть
Письменниця Світлана Алексієвич, яка є лауреатом Нобелівської премії, в інтерв'ю журналістам РБК заявила, що почувається добре, таким чином категорично спростувавши інформацію про свою смерть, яку сьогодні розповсюдило відоме французьке видання Le Figaro. Як передає replyua.net, про це вона дізналася від журналістів. «Не можу уявити, кому вигідно подібні чутки розповсюджувати. На даний час я знаходжуся у Сеулі на презентації, мої книги переклали корейською мовою», — стверджує вона.
Варто додати, що сьогодні про смерть письменниці стало відомо від журналістів видання Le Figaro та міністра культури Франції.
Алексієвич стала лауреатом Нобелівської премії з літератури два роки тому за «багатозвучні твори, які є пам'ятником страждань і мужності в сучасному світі». Світлану
Алексієвич характеризують як «блискучого майстра художньо-документальної прози». Разом з цим, іноді зустрічаються і критичні думки, що характеризують творчість Алексієвич як спекулятивно-тенденційну журналістику. Славу письменниці принесли її книги «У війни не жіноче обличчя», «Цинкові хлопчики», «Чорнобильська молитва» і «Час секонд хенд».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Президентка ЄК закликає посилити підтримку України після атаки Ірану на Ізраїль

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua