News.ua


У Львові 23-річний шахрай через інтернет ошукав понад сорок людей

Март 05
08:43 2017

У Львові 23-річний шахрай через інтернет ошукав понад сорок людей

Працівники поліції вже скерували до суду матеріали щодо 24 фактів шахрайства, вчиненого зловмисником.
Про це повідомляє відділ комунікації Львівської області.
Крім того, встановлено, що чоловік причетний ще до двох десятків аналогічних правопорушень, внаслідок яких постраждали громадяни з різних областей України.
«Раніше судимий 23-річний львів’янин через соціальні мережі пропонував придбати різні речі. Люди, яких приваблювали помірковані ціни, перераховували на його банківські картки кошти, проте товари зловмисник їм не надсилав», — повідомив начальник Карпатського управління кіберполіції підполковник поліції Олег Кріп.
Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Обвинувальний акт по 24 фактах шахрайства скерований до суду. Наразі правоохоронці встановили причетність львів’янина ще до двох десятків схожих кримінальних правопорушень.

Источник: vgolos.com.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

На Дніпропетровщині внаслідок обстрілів пошкоджені комунальне підприємство, будинки та електромережі

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua