News.ua


Слід відкрити новий рахунок: як на Рівненщині шахраї ошукують громадян

Апрель 17
00:25 2017

Слід відкрити новий рахунок: як на Рівненщині шахраї ошукують громадян

Дубенчанку та жителя Володимирецького району по телефону ошукали невідомі особи, які представилися працівниками служби безпеки банку. З особистих рахунків громадян вони зняли понад 51 тисячу гривень.

Чоловік, який зателефонував до 57-річної дубенчанки повідомив, що хтось несанкціоновано отримав доступ до її банківського рахунку. Для того, аби убезпечити кошти від крадіжок, слід відкрити новий рахунок та перерахувати туди усі заощадження. Таким чином жінка позбулася 33 тисяч 300 гривень.

У такий же спосіб житель Великого Жолудська перерахував зловмисникам 18 тисяч гривень.

За фактами шахрайства у поліції розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України. Правоохоронці вкотре застерігають громадян не проводити банківських операцій по телефону із невідомими особами.

Источник: charivne.info

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

В новій версії операційної системи Windows 11 зʼявляться корисні функції: які саме

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua