News.ua


На Миколаївщині жінка стала жертвою афериста

Март 22
18:25 2017

На Миколаївщині жінка стала жертвою афериста

Зі слів 24-річної мешканки м. Южноукраїнська, в мережі Інтернет вона знайшла оголошення про продаж дитячого велосипеду за прийнятною для неї ціною. Зв’язавшись із Інтернет-продавцем по телефону, номер якого був вказаний у об’яві, та, домовившись з ним про купівлю-продаж, жінка переказала на вказаний телефонним співрозмовником банківський рахунок майже 800 гривень. Не дочекавшись на замовлення, заявниця неодноразово намагалась зв’язатись із «продавцем», але всі її спроби були марними – номер абонента був вже відключений від мобільної мережі. Зрозумівши, що її ошукали, потерпіла звернулась до поліції по допомогу, передає сайт ЮЖНОУКРАЇНСЬК СЬОГОДНІ з посиланням на ГУ НП у Миколаїівській області.
Южноукраїнським відділенням поліції Первомайського відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 КК України «Шахрайство», санкція якої передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років.

Источник: dyke-pole.in.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Война в Украине: с какими болезнями не могут мобилизовать

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua