News.ua


На Буковині чоловік заявив, що його сина доводять до самогубства «групи смерті»

Март 25
00:21 2017

На Буковині чоловік заявив, що його сина доводять до самогубства «групи смерті»

До прокуратури Чернівецької області звернувся батько 13-річного хлопчика щодо спроб доведення невстановленими особами його неповнолітнього сина до самогубства через «групи смерті» у соцмережах.
Про це повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області.
У своїй заяві чоловік вказує на те, що на мобільний телефон дитини вже майже місяць приходять смс-повідомлення погрозливого характеру з вимогами вчинити самогубство. Крім того, за словами батька, невідомий чоловік підходив до дитини у школі і погрожував розправою, якщо той не покінчить життя самогубством.
За даним фактом прокуратурою області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань ч. 3 ст. 120 КК (доведення до самогубства) та розпочато кримінальне провадження. Його проведення доручено слідчому управлінню головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.
У зв’язку із наведеним, прокуратура звертається до усіх батьків та осіб, які їх замінюють, у разі наявності відомостей про подібні випадки невідкладно повідомляти орган досудового розслідування для їх з’ясування в межах кримінального провадження.

Источник: zik.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Понад 55% мережі системно важливих банків здатні працювати під час блекауту – НБУ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua