News.ua


«Зоря» зробила несподівану заяву

Май 30
00:54 2017

29 Травень, 2017 — 18:54 Луганський клуб знайшов резервний стадіон для Ліги Європи.

Генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов розповів про те, що клуб веде переговори з «Ареною-Львів» стосовно можливого проведення там матчів Ліги Європи.

«Дійсно, ми провели переговори і продовжуємо цей процес з «Ареною-Львів». Що стосується Запоріжжя, то сесія міської ради відбудеться в найближчі дні і стане зрозуміло щодо можливості реконструювати стадіон під Лігу Європи. Поки що ми розглядаємо три варіанти стадіонів», — сказав керівник "Зорі" xsport.ua.

Насправді вибір у "Зорі" не такий вже і великий. УЕФА дозволяє проводити єврокубколві матчі на чотирьох українських аренах. Однак з НСК "Олімпійським" луганчан не вдається домовитись, з одеською ареною вони пересварилися, тож залишився Харків, Львів і Запоріжжя, яке, наразі, не має дозволу УЕФА.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Комбінована атака: на півдні Сили оборони шість годин працювали по ракетах і дронах

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua