News.ua


Знаменита тенісистка вдруге вийшла заміж

Июль 21
13:13 2018

Екс-перша ракетка світу 37-річна швейцарка Мартіна Хінгіс вийшла заміж.

За інформацією швейцарської преси, чоловіком 25-кратної чемпіонки "Великих шоломів" (у всіх розрядах) став 38-річний лікар збірної Швейцарії в Кубку Федерації Харальд Ліманн. Відносини між ними почалися під час Олімпіади-2016.

Для Хінгіс це другий шлюб.

Незадовго до нового 2007 року Мартіна оголосила про свої заручини з чеським тенісистом Радеком Штепанеком, але весілля в підсумку не відбулася. Мартіна і Радек завершили відносини в серпні 2007 року. У 2010 році з'явилися повідомлення, що Мартіна погодилася вийти заміж за адвоката з Цюріха Андреаса Б'єрі.

12 грудня 2010 року в інтерв'ю швейцарській газеті "Schweizer Illustrierte" Хінгіс повідомила про те, що вийшла заміж. Обранцем 30-річної Хінгіс став 24-річний французький наїзник Тібо Ютен. Церемонія одруження була громадянською і відбулася в Парижі. На ній були присутні лише близькі друзі і родичі молодят. "Наш шлюб може здатися несподіваним, але все було заплановано", — повідомила екс-тенісистка газеті. У липні 2013 року швейцарська газета Schweizer Illustrierte повідомила, що пара живе окремо з початку року.

З травня 2013 Мартіна полягала у відносинах з іспанцем Давидом Тосасом Росом, агентом Томмі Робредо.

Весілля Чіліча

Переможець US Open-2014 і фіналіст WImbledon-2017, а також Australian Open-2018 Марін Чіліч одружився. Обраницею 29-річного хорвата стала землячка Христина Мілкович. Весілля кохана пара зіграла в курортному місті в Хорватії. Одруження вже назвали подією року у Хорватії.

Церемонія вінчання пройшла в Церкві Святого Ніколаса в Цавтаті, одному з найдавніших міст на Адріатичному узбережжі. Чіліч і Мілкович, чиї стосунки почалися ще в 2008 році, не планували влаштовувати гучне свято, але без уваги медіа та місцевих жителів не обійшлося. Всього на весілля було запрошено 400 осіб, серед яких тенісисти Горан Іванішевіч і Ана Конюх. Відомо, що під час підготовки до свята пара провела час у Майамі і Монте-Карло.

У поточному сезоні 29-річний Марін Чіліч вперше в кар'єрі зумів піднятися на третю сходинку у світовому рейтингу (зараз займає четверте місце), а також зіграв у своєму третьому фіналі на турнірах Grand Slam — Відкритому чемпіонаті Австралії (до цього були US Open і Вімблдон). Дружина спортсмена має дві вищі освіти (з психології та політичних наук), а зараз працює в банку в Загребі.

Весілля Мессі

Лідер Барселони Ліонель Мессі і Антонелла Рокуццо не забули про добрі справи: під час церемонії одруження зіркової пари приймали пожертви, які пішли в фонд, що допомагає нужденним дітям.

260 гостей церемонії, серед яких були відомі футболісти, знаменитості і мільйонери, перевели на рахунок фонду 9,5 тисячі євро (36 євро на людину), стверджує Marca.

Відзначимо, що весілля аргентинця і матері його синів відбулося 30 червня.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мессі віддав залишки їжі з весілля благодійникам.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Зеленський розповів бразильським журналістам про відновлення оборонного виробництва

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua