News.ua


Зірковий форвард Реала може продовжити кар’єру в Челсі

Июль 10
16:05 2017

Після невдалих переговорів з Манчестер Юнайтед, нападник мадридського Реала Альваро Мората не втрачає надії переїхати в чемпіонат Англії в цьому міжсезонні.

За інформацією AS, лондонський Челсі готовий зробити Реалу нову пропозицію щодо трансферу Морати, яка становитиме 80 мільйонів євро.

Іспанські журналісти повідомляють, що угода може відбутися в найближчі дні, а контракт 24-річного гравця з Челсі буде розрахований на 4-5 років з зарплатою більше 6 мільйонів євро на рік.

Нагадаємо, що не так давно авторитетні світові ЗМІ були впевнені в успішному трансфері Морати в Манчестер Юнайтед. Однак після тривалих невдалих переговорів з Реалом керівництво Червоних Дияволів переключилося на іншого форварда — Ромелу Лукаку, з яким вже встигло підписати контракт.

Раніше повідомлялося, що мадридський клуб готовий розлучитися з Мората за 90 мільйонів євро.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.Спорт, Челсі підписав захисника збірної Німеччини.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Пам’яті молодшого сержанта, бойового медика Миколи Угольнікова (позивний «Бізон»)

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua