News.ua


Зірка ПСЖ хоче перейти в Барселону

Август 02
08:11 2017

Поки форвард Барселони Неймар все ніяк не може перейти в ПСЖ, хавбек паризького клубу Анхель Ді Марія визначився, де б він хотів продовжити кар'єру.

Так, за інформацією Mundo Deportivo, Барселона як і раніше зацікавлена ​​в послугах Ді Марії та розглядає його, як одного з головних кандидатів на місце Неймара.

Повідомляється, що сам футболіст теж зацікавлений в такому переході. Таким чином, Ді Марія може увійти в угоду по трансферу Неймара.

Однією з головних причин інтересу Ді Марії є те, що він хоче пограти в одній команді зі своїм партнером по збірній Ліонелем Мессі.

Нагадаємо, що з в період з 2010 по 2014 рік Ді Марія виступав у складі головного суперника Барселони — мадридського Реалу, з яким виграв чемпіонат Іспанії і Лігу чемпіонів.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Барселона об'єднує європейські клуби проти ПСЖ.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Уряд Нідерландів хоче закрити свої сторінки у соцмережі Facebook

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua