News.ua


Зідан розповів про кадрові проблеми в Реалі

Сентябрь 12
22:59 2017

Головний тренер мадридського Реала Зінедін Зідан поділився думкою про стан команди перед стартом групового раунду Ліги чемпіонів.

"Можливо, нам дійсно не вистачає центрального нападника після трансферів Морати і Маріано, але було не було можливості купити кого-небудь. Я б хотів зберегти Морату, але він потребував більшого ігрового часу, тому і пішов. Я вірю в Майораля, він голодний до гри.

У нас є Бензема і Бейл, ми будемо грати тими гравцями, що є в нашому розпорядженні. Ми багато чого можемо зробити цим складом. У минулому році у нас теж була серія невдалих результатів. Ми незадоволені ними, але це футбол. Ми не змінюємося в роботі і постараємося грати краще і перемагати. Ми європейські чемпіони, але зараз все починається з нуля", — заявив Зідан.

Нагадаємо, в 1-му турі групової стадії Реал зіграє вдома з АПОЕЛом. Матч відбудеться в середу, 13 вересня, о 21:45.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Реал запропонує своєму форварду новий контракт з неймовірною сумою відступних.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Цьогоріч спеціалізована екологічна прокуратура направила до суду 700 справ

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua