News.ua


Збірна України з підводного плавання тріумфувала на чемпіонаті світу

Июль 23
17:15 2018

Цими вихідними в Белграді (Сербія) завершився чемпіонат світу з підводного плавання. Цьогорічний виступ був найкращим за всю історію участі нашої збірної, повідомляє Федерація підводного спорту та підводної діяльності України. В активі українців 14 медалей, з них: 6 золотих, 5 срібних та 3 бронзових та третє загальнокомандне місце.

Загалом участь у змаганнях взяли 275 спортсменів з 49 країн. Україну представляла збірна з 21 спортсмена.

Чемпіонами світу стали Колодяжний Данило (100 м, плавання в біластах) Одіноков Олександр (1500м плавання в ластах), Степанчук Євген (200м в біластах), Захаров Олексій (800 м плавання в ластах), Захаров Олексiй (6000 м плавання в ластах вiдкрита вода). Ще одне золото здобули українці в змішаній естафеті 4х 2000 м. До складу «золотої» команди увійшли: Олейнiкова Евгенiя, Мусiенко Крiстiна, Одиноков Олександр, Захаров Олексiй.

Срібні нагороди вибороли: Олєйнікова Євгенія (1500м плавання в ластах), Антоняк Анастасія (200м пл. в ластах), Грубнік Деніс ( 400 м з акв.); Олєйнікова Євгенія (800 м плавання в ластах) та змішана команда у складі Артамонова Артура, Колодяжного Данила, Пікінер Ірини, Смірнової Маргарити в естафеті 4х100 м, плавання в біластах.

Бронзовими призерами світу стали: Захаров Олексій (400 м, плавання в ластах), Колодяжний Данило (50 м в біластах) та естафетна команда 4х200 м плавання в ластах (Вакарева Єлизавета, Мусієнко Крістіна, Трофімець Яна, Антоняк Анастасія).

Вітаємо спортсменів із чудовим виступом!

Прес-служба Спортивного комітету України

Це історія: українець Говоров встановив світовий рекорд в плаванні

Український плавець Андрій Говоров встановив новий світовий рекорд на дистанції 50 метрів батерфляєм.

У фіналі змагань в Римі (Італія) Говоров показав час 22,27 секунди. Таким чином, українець на 0,16 секунди поліпшив попередній світовий рекорд, який з 2009 року належав іспанцю Рафаелю Муньос.

"Це історія! Я залишив в ній свій внесок. Я дійсно щасливий показати щось особливе", — сказав Говоров після змагань.

На останньому чемпіонаті світу, який у 2017 році пройшов в Будапешті (Угорщина), Говоров виграв "бронзу".

Говоров завоював третю для України медаль на чемпіонаті Європи

Український плавець Андрій Говоров завоював срібну медаль на чемпіонаті Європи на короткій воді в Копенгагені.

У змаганнях на 50 метрів батерфляєм українець показав другий час, поступившись лідеру всього 0,01 секунди.

Варто відзначити, що ця медаль стала для Андрія восьмою на чемпіонатах Європи на короткій воді. Раніше українець тричі ставав чемпіоном континенту (2011, 2013 і 2015) на 50-метрівці батерфляєм.

Також додамо, що Говоров приніс Україні вже третю медаль на чемпіонаті Європи в Данії. Днем раніше Михайло Романчук здобув перемогу в фіналі запливу на 1500 метрів вільним стилем, а Дарина Зевіна стала другою на 200-метрівці на спині.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що українці здобули три нагороди на етапі Кубка світу з плавання.

Источник: znaj.ua

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Курс валют на 26.04.2024: доллар дорожает

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua