News.ua


Збірна України прибула до Ісландії на матч відбору ЧС-2018

Сентябрь 04
10:04 2017

Національна команда України сьогодні прибула до Ісландії, де післязавтра зіграє матч відбіркового циклу чемпіонату світу–2018 з місцевою збірною.

Як повідомляє ФФУ, перший день після перемоги над Туреччиною у Синьо-жовтих був доволі насиченим: зранку гравці, які не грали у матчі проти турків, провели тренування, а вже на 15.00 був запланований виліт до Ісландії. У повітрі наша команда провела більше 5 годин, проте у зв’язку з відчутною різницею в часі (3 години) прибула до Рейк’явіку не пізно — годинники показували лише 17.30. Після приземлення команда автобусом подолала ще біля 50 кілометрів та дісталася до готелю Fosshotel Reykjavik, де і проведе дві наступні ночі. Окрім відчутної різниці у часі футболістам треба також звикати і до погодних умов – а зараз в Ісландії усього +12 та дуже сильний вітер.

В понеділок, 4 вересня, наша команда проведе передматчеве тренування на стадіоні Лаусгардалсвеллур, яке відбудеться о 18.00, а на півгодини раніше у конференц-залі стадіону прес-конференцію дасть тренер команди Андрій Шевченко та один із гравців.

Ісландці ж свої медіа-активності проведуть зранку – об 11.00 – прес-конференція головного тренера, а об 11.30 – відкрите тренування.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Україна здобула важливу перемогу в матчі з Туреччиною.

Фото: ФФУ

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Прикидалися військовими: на Прикарпатті грабіжники відібрали у чоловіка ₴8 мільйонів

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua