News.ua


Захисник Динамо розповів, чому футболісти не святкували перемогу над Марітіму

Август 25
08:24 2017

Легіонер київського Динамо захисник Тамаш Кадар прокоментував перемогу своєї команди над Марітіму (3:1), і вихід в груповий раунд Ліги Європи.

"Ми задоволені лише наполовину, оскільки нашим пріоритетним завданням було потрапити в груповий раунд Ліги чемпіонів. Звичайно, ми раді, що виграли матч і кваліфікувалися до Ліги Європи.

Знали, що поєдинок з Марітіму буде непростим для нас, однак нам вдалося впевнено його почати, встановити контроль над грою. Було дуже важливо забити гол якомога швидше, це додало нам впевненість у подальшому. У підсумку, ми змогли добути дуже важливу перемогу.

Можу сказати, що ніхто в роздягальні не святкував успіх. Звичайно, всі задоволені таким результатом, але, як я вже сказав, нашою головною метою була Ліга чемпіонів. Думаю, зараз ми повинні просто бути раді такому результату, але нічого не потрібно святкувати. Це можна буде робити, якщо ми виграємо Лігу Європи або чемпіонат України", — сказав Кадар.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, чим залишився незадоволений тренер Динамо після перемоги над Марітіму.

Фото: ФК Динамо

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Останні новини

Mozilla закликала WhatsApp боротися з дезінформацією перед виборами у країнах світу

0 комментариев Читать всю статью

Ми в соцмережах



Наші партнери

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
News.ua